Samenwerken met Feest in Vlaanderen

Wij zetten onze schouders onder ieder evenement in Vlaanderen!

De afgelopen jaren werkten we samen met heel wat organisatoren: Van grootschalige festivals tot gezellige wijkfeesten, voor senioren en jongeren, beurzen, bedrijfsevenementen, huwelijken, verjaardagen, begrafenissen, geboortes,….

Ieder evenement is uniek en heeft een andere aanpak nodig. Wij bieden oplossingen voor elk budget en hebben maar één doel voor ogen: Uw evenement laten slagen is onze missie!

Artistieke programmatie

Een doordachte artistieke programmatie is cruciaal om uw evenement te laten slagen.

  • Welk doelpubliek wenst u te entertainen?
  • Welke act plaatst u op welk tijdstip?
  • Hoeveel potentiële bezoekers wil u overtuigen om uw evenement te bezoeken?
  • Hoe haalt u het maximum aan rendement uit uw budget voor artistieke programmatie?
  • Hoe weet u zeker dat de gage van de artiest correct is en u geen onnodige kosten maakt?

Wij genieten een pak ervaring en hebben het antwoord op deze vragen. Wij zetten onze schouders onder ieder evenement in Vlaanderen!

Artiesten boeken

Heb je een specifieke artiest of act voor ogen die je wil boeken? Of ben je er nog niet volledig uit?
Heb je ons artiestenrooster al gezien? Via deze website kan je heel wat verschillende artiesten boeken en ideeën opdoen.

Aarzel niet om ons ook te contacteren indien je een bepaalde artiest wil boeken maar deze niet kan vinden op onze website.

Wij bouwden de afgelopen jaren nationaal en internationaal een mooi netwerk uit waar fantastische samenwerkingen uit kwamen. Wij brachten Amerikaanse Hip Hop sterren, Internationale popidolen & Top Dj’s naar Vlaanderen.

Geen enkel idee is te gek voor ons!

Klank & Licht

Een stevig podium en een professionele klank- en lichtinstallatie is een must voor een succesvol evenement. Elke artiest heeft een rider met een aantal verwachtingen om een kwalitatief optreden te kunnen geven.

Wij werken in Vlaanderen samen met verschillende leveranciers en kunnen je helpen bij het kiezen van de juiste partij. Op deze manier bent u zeker van kwaliteit voor een correcte prijs en hoeft u hier zich verder geen zorgen meer in te maken.

Video & Fotografie

Een aftermovie? Een fotograaf ter plaatse?

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden! Mooie beelden helpen u heel wat potentiële bezoekers bereiken en vormen een herinnering aan uw evenement die men eeuwig kan koesteren.

Beelden zetten emoties over en zorgen ervoor dat je evenement ook digitaal beleeft wordt. In iedere Vlaamse provincie werken wij samen met getalenteerde fotografen, productiehuizen & leveranciers om jouw evenement op fantastische wijze te vereeuwigen. Wij hebben voor ieder budget een passende oplossing!