Een halve eeuw muziek

Harry Coseman werd ontdekt op 19-jarige leeftijd tijdens ‘Ontdek De Ster’, het toenmalige ‘The Voice’. Een ontdekking die de rest van zijn leven domineerde, want bijna vijftig jaar later trekt hij nog steeds door het muzikale Vlaamse land. Een halve eeuw muziek die hij vooral domineerde met zijn eigen combo: 25 jaar lang toerde hij met zijn eigen interpretatie van het klassieke American Songbook, nationaal en internationaal.
“Achteraf gezien werd hier het zaadje geplant: klassiekers interpreteren, elk akkoord laten doordringen en ze dan inkleden volgens de smaken van onze nieuwe tijd. Dat is uiteindelijk wat ik vandaag ook met Strauss doe.”

De soundtrack van mijn leven

Begin 2019 vielen dan uiteindelijk alle puzzelstukjes samen. Harry ontmoette muzikant-producer Marc Cortens. Wat begon als een opwindende brainstorm eindigde in een succesvolle samenwerking. Samen kneedden ze de tijdloze melodieën van Strauss in dat nieuwe moderne jasje dat Harry Coseman zo goed zit.

“Er is nooit een tijd geweest dat ik Strauss niet kende. Het voelt alsof hun melodieën er altijd zijn geweest, ergens op de achtergrond, gewoon de soundtrack van mijn leven spelen zonder dat ik het me zelfs realiseer.”

Live – 2x40min – 2750 Euro

Categorieën:

Harry Coseman – (The Voice Of Strauss) boeken voor uw evenement?

Liever direct contact opnemen met Feest in Vlaanderen? Dat kan:

E-mail
hallo@feestinvlaanderen.be

Telefoon

TEL +32 (0)50 345 456
GSM +32 (0)483 00 81 42