Altijd en overal feest

Dj Ward is de meest getalenteerde all round party dj van België. Of het nu een publiek is van 100 -of 10.000 mensen, Ward krijgt iedereen aan het dansen, in no time! Veelzijdigheid is troef, want Ward staat bekend als Belgisch meest getalenteerde crossover dj. Van Studio 54 in het Sportpaleis, Tomorrowland, Versuz V3, I Love the 90’s in de Ethias Arena, Pukkelpop, Laundry Day, The Hive @ Werchter Festival, Qmusic party tour, ….

Memorabele parties

Als geen ander slaagt Ward erin de meest onmogelijke muziekstijlen en tempo’s in elkaar te mixen. Festivals, televisie- en radio-roadshows, clubs, parties, corporate events, hij is een veel gevraagde gast voor een zeer uiteenlopende reeks van events, want geen dansvloer is té klein of té groot. Verschillende van zijn sets zitten ondertussen gebrand in het collectief geheugen van de party-crowd.

Op maat van uw publiek

Ward geeft zich altijd 100%. Hij heeft de gave zich aan te passen aan de noden van een publiek. Het is net dat wat zijn dj sets zo sterk maken. Ward is altijd op zoek naar die speciale connectie met de dansvloer. Met zijn bliksemsnelle draaitafelmoves en gevatte MC stijl neemt hij je mee op unieke feestreis.

Een lang op voorhand gevulde agenda en volle zalen zijn hiervan het bewijs. Er zijn weinig zekerheden in het leven, maar Ward is er zonder twijfel één van.

Now get that party started!

Dj – Duur set bespreekbaar – Prijs op aanvraag

Categorieën:

DJ Ward boeken voor uw evenement?

Liever direct contact opnemen met Feest in Vlaanderen? Dat kan:

E-mail
hallo@feestinvlaanderen.be

Telefoon

TEL +32 (0)50 345 456
GSM +32 (0)483 00 81 42